Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Αλλαγές στη σειρά Green Lantern του HBO Max


Η σειρά Green Lantern του HBO Max που θα είχε στο επίκεντρο τους Guy Gardner και Alan Scott, με τους Finn Wittrock (Ratched) και Jeremy Irvine να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μπαίνει ξανά σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης καθώς πλέον θα ακολουθεί τον John Stewart.

Ο Seth Grahame-Smith, ο οποίος είχε κλείσει να είναι ο δημιουργός, ειδικός παραγωγός και showrunner, αποχώρησε από το πρότζεκτ αφού πρώτα ολοκλήρωσε την συγγραφή των σεναρίων της πρώτης σεζόν που θα είχε οκτώ επεισόδιο, λόγω των αλλαγών που έχουν γίνει στα τμήματα μετά τη δημιουργία της Warner Bros. Discovery. Ο Marc Guggenheim που είχε συμφωνήσει να είναι συν-δημιουργός και ειδικός παραγωγός έχει φύγει, χωρίς να έχει κάποια συμμετοχή. Όπως αναμενόταν στο σόου δεν θα συνεχίσουν οι ηθοποιοί.

Η σειρά το πλάνο ήταν να είχε προϋπολογισμό 120 εκατομμύρια δολάρια, πλέον θα έχει σημαντικά χαμηλότερο εξαιτίας του μεγάλου χρέους της WBD η οποία προσπαθεί να μαζέψει τα κόστη. Τα σενάρια του Grahame-Smith πρόκεται να συμπεριληφθούν στην επόμενη διαγραφή φόρου της εταιρείας. Ο Greg Berlanti παραμένει ως ειδικός παραγωγός και οι Berlanti Productions και Warner Bros. Television εξακολουθούν να βρίσκονται στην παραγωγή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου