Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Έγινε γνωστό το cast του Thunderbolts


Τα Marvel Studios στη φετινή D23 Expo μας αποκάλυψαν το καστ του Thunderbolts, στο οποίο θα είναι οι Florence Pugh (Yelena Belova/Black Widow II), Wyatt Russell (John Walker/US Agent), Hannah John-Kamen (Ava/Ghost), David Harbour (Red Guardian), Julia Louis-Dreyfuss (Valentina Allegra de Fontaine), Olga Kurylenko (Taskmaster) και Sebastian Stan (Winter Soldier).

Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 26 Ιουλίου του 2024. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία και ο Eric Pearson (Black Widow) θα γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου