Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Honest Trailers: Ms. Marvel


Πριν από μερικές ώρες το Screen Junkies έδωσε στην κυκλοφορία το Honest Trailer του Ms. Marvel, το οποίο αποτελεί την πιο πρόσφατη live-action σειρά του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel που προβλήθηκε στο Dinsey Plus.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το Ms. Marvel των Marvel Studios είναι μια νέα πρωτότυπη σειρά, η οποία συστήνει την Kamala Khan, μία Αμερικανό μουσουλμάνα έφηβη που μεγαλώνει στο Jersey City. Μία φανατική gamer και ενθουσιώδης συγγραφέας ιστοριών των φανς, η Kamala είναι τεράστια; οπαδός των υπερηρώων διαθέτοντας μεγάλη φαντασία, ειδικά όταν πρόκειται για την Captain Marvel. Ωστόσο η Kamala αισθάνεται ότι δεν της ταιριάζει στο σχολείο και μερικές φορές ακόμη και στο σπίτι της, μέχρι να αποκτήσει υπερδυνάμεις όπως οι ήρωες που θαυμάζει. Η ζωή γίνεται καλύτερη με τις υπερδυνάμεις, σωστά;
Η Bisha K. Ali είναι η δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός του Ms. Marvel και οι Adil El Arbi, Bilall Fallah, Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon έχουν κάνει τη σκηνοθεσία. Οι Iman Vellani, Αramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer Nimra Bucha, Laurel Marsden και Anjali Bhimani αποτελούν το καστ.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου