Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

Ο Jack Huston θα είναι ο Lasher στο Mayfair Witches


Ο Jack Huston (House of Gucci, Boardwalk Empire, Pride and Prejudice and Zombies, The Yellow Birds) έκλεισε για βασικό ρόλο στο Mayfair Witches, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Deadline, και πρόκειται να ερμηνεύσει τον Lasher.

Στο καστ είναι οι Alexandra Daddario, Harry Hamlin, Annabeth Gish, Beth Grant, Erica Gimpel και Jen Richards. Το AMC έχει δώσει παραγγελία οκτώ επεισοδίων και η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στη χρονιά στο καλωδιακό κανάλι και στο AMC Plus. Τα AMC Studios θα βρίσκονται στην παραγωγή. Οι Esta Spalding και Michelle Ashford (Masters of Sex) θα είναι συν-δημιουργοί και θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ, με την πρώτη να έχει και χρέη showrunner.

Το Lives of the Mayfair Witches είναι τριλογία βιβλίων, όπου τα The Witching Hour, Lasher και Taltos έγιναν διαθέσιμα στα βιβλιοπωλεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής το 1990, 1993 και 1994 αντίστοιχα. Η υπόθεση ακολουθεί μια οικογένεια μαγισσών και ένα πνεύμα που καθοδηγούσε τις τύχες τους για γενιές.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου