Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Στα σκαριά ταινία για τους Wonder Twins


Η Warner Bros. Pictures προσέλαβε τον Adam Sztykiel για να γράψει το σενάριο και να κάνει τη σκηνοθεσία στην live-action ταινία Wonder Twins που πρόκειται να προβληθεί στο HBO Max, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter.

Οι Marty Bowen και Wyck Godfrey (The Twilight Saga, The Maze Runner to Fault In Our Stars, Love, Simon) της Temple Hill θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ. Οι Wonder Twins είναι τα δίδυμα εξωγήινα αδέρφια Zan και Jayna οι οποίοι ενεργοποιούν τις υπερδυνάμεις τους αγγίζοντας ο ένας το χέρι του άλλου και λένε τη φράση "Wonder Twin powers, activate!". Η Jayna μπορεί να μεταμορφωθεί σε οποιοδήποτε ζώο και ο Zan μπορεί να πάρει όποια μορφή του νερού θέλει. Οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σειρά κινουμένων σχεδίων της Hanna-Barbera, The All-New Super Friends Hour και στην συνέχεια πήραν μέρος στα κόμικς της DC.

Ο Adam Sztykiel για το 2020 είχε ως σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός την ταινία κινουμένων σχεδίων Scooby Doo! και για τη φετινή χρονιά έχει ως σεναριογράφος το Black Adam που έχει για πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson. Για το μέλλον έχει με την ιδιότητα του σεναριογράφου έχει την ταινία Spy Guys.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου