Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης σεζόν του He-Man and the Masters of the Universe


Το Netflix κοινοποίησε στο διαδίκτυο το πορωθητικό trailer της δεύτερης σεζόν του He-Man and the Masters of the Universe, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 3 Μαρτίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Στην Ετέρνια, τον πρώτο πλανήτη που δημιουργήθηκε, ένας δαιμονικός τύραννος αποκτά ολοένα και περισσότερη δύναμη: ο Σκέλετορ! Ελέγχοντας σκοτεινούς στρατούς, ο Σκέλετορ κινείται αποφασιστικά θέλοντας να αιχμαλωτίσει τα βασίλεια της Ετέρνια με απώτερο στόχο το Κάστρο του Γκρέισκαλ, το αρχαίο οχυρό μυστηρίου που λέγεται ότι κρύβει μέσα του τη μεγαλύτερη δύναμη στο σύμπαν. Ο Χ-Μαν λοιπόν και η γενναία ομάδα του με νέους ήρωες θα πρέπει να σταματήσουν τον Σκέλετορ και να αποκαταστήσουν την ειρήνη. Και οι δύο πλευρές είναι εξοπλισμένες με μαγικά Όπλα Δύναμης που τις μεταμορφώνουν σε Κυρίαρχους Πρωταρχικών Δυνάμεων του Σύμπαντος. Πρόκειται για μια μάχη του Άρχοντα εναντίον του Σκοτεινού Άρχοντα, του Χ-Μαν εναντίον του Σκέλετορ για τον έλεγχο της Ετέρνια, του Κάστρου του Γκρέισκαλ και τη μοίρα όλων μας. Στο τέλος, ποιος θα γίνει ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ;
Ο Rob David είναι ο δημιουργός του He-Man and the Masters of the Universe και η Mattel Television βρίσκεται στην παραγωγή. Ο David έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τον Adam Bonnett (Descendants), Christopher Keenan (Justice League, Batman Beyond). Στο φωνητικό καστ είναι οι Yuri Lowenthal (He-Man/Adam/Tuvar), David Kaye (Cringer/Battle Cat), Grey Griffin (Evelyn/Evil-Lyn), Antony Del Rio (Duncan/Man-at-Arms), Kimberly Brooks (Teela/Eldress/Sorceress), Trevor Devall (R'Qazz/Beast Man), Judy Alice Lee (Krass/Ram Ma’am), Roger Craig Smith (Kronis/Trap-Jaw/General Dolos), Fred Tatasciore (King Randor/Baddrah), Ben Diskin (Skeletor/Prince Keldor), Tom Kenny (Ork-0/RK Units), Max Mitchell (Kitty) και Max Stubington (Young Adam).





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου