Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

Τελικό trailer για το Morbius


Η Sony Pictures πριν από μερικές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το τελικό προωθητικό trailer του Morbius, το οποίο έχει περισσότερα πλάνα με τον Michael Keaton ο οποίος επαναλαμβάνει το ρόλο του Adrian Toomes aka Vulture.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Ένας από τους πιο ιδιαίτερους και πιο σκοτεινούς χαρακτήρες από το σύμπαν της Marvel, έρχεται και βρίσκει τη θέση του στη μεγάλη οθόνη. Ο βραβευμένος με Oscar Jared Leto μεταμορφώνεται στον Michael Morbius, έναν αινιγματικό αντι-ήρωα, θανάσιμα μολυσμένο με μια σπάνια διαταραχή του αίματος. Αποφασισμένος να σώσει κι άλλους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια, ο Dr. Morbius μπλέκεται σε ένα απελπισμένο παιχνίδι. Είναι όμως όλα όπως δείχνουν ή θα καταλήξουν χειρότερα από την ίδια την ασθένεια;
Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την 1η Απριλίου. Ο Daniel Espinosa σκηνοθετεί από σενάριο των Matt Sazama και Burk Sharpless. Στο καστ βρίσκονται οι Jared Leto, Adria Arjona, Matt Smith, Jared Harris, Al Madrigal και Tyrese Gibson. Παραγωγοί είναι οι Avi Arad Matt Tolmach και Lucas Foster.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου