Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Εξελίξεις στα κόμικς του Superman


Τον Ιούλιο που μας έρχεται ο Άνθρωπος από Ατσάλι θα αλλάξει ταυτότητα στα κόμικς της DC αφού ανακοινώθηκε ότι στις 13/7/21 θα κυκλοφορήσει το Superman: Son of Kal-El ως αντικαταστάτης του μηνιαίου τίτλου του Superman.

Ο Tom Taylor (Nightwing, DCeased, Suicide Squad) θα γράψει το κόμικ με σχέδιο του John Timms (Young Justice, Harley Quinn), με την συνεχιζόμενη μηνιαία σειρά να έχει στο επίκεντρο τον Jonathan Kent ως τον επόμενο Superman. Αυτό θα είναι παράλληλα με τις προσπάθειες του Clark Kent να ελευθερώσει τον Warworld, που θα δώσει χρόνο στο γιο του να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο μετά από την συμμαχία του με τον Robin (Damian Wayne), το ταξίδι του σε άλλους γαλαξίες αλλά και τη παρουσία του στο μέλλον και στην Legion of Super-Heroes.

Αυτό φυσικά θα μας φέρει και νέες ιστορίες για τους υπόλοιπους χαρακτήρες του franchise, με το Supergirl: Woman of Tomorrow του Tom King (Batman, Batman/Catwoman, Mister Miracle), με σχέδιο της Bilquis Evely (The Dreaming, Wonder Woman) να συνεχίζει το ταξίδι της Kara Zor-El με τον Krypto και το νέο τους φίλο, Ruthye. Στο Action Comics No. 1033 οι Phillip Kennedy Johnson και Daniel Sampere θα συνεχίσουν την πορεία του Superman στον Warwold και τις προσπάθειες του να τους ελευθερώσει. Τέλος υπάρχει και το Superman and the Authority του Grant Morrison (Wonder Woman: Earth One, The Green Lantern) με σχέδιο του Mikel Janín (Batman, Future State: Superman: Worlds of War) που θα είναι μίνι σειρά τεσσάρων τευχών και θα ξεκινήσει τον Ιούλιο με μια ομάδα με αρχηγό τον Manchester Black και μέλη τους Midnighter, Apollo, Enchantress, Natasha Irons, Lightray και O.M.A.C. σε νέες περιπέτειες

ΠΗΓΗ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου