Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Το Paper Girls έχει πρωταγωνίστριες


Οι Sofia Rosinsky (Fast Layne), Camryn Jones (Cherish the Day), Riley Lai Nelet (Altered Carbon) και Fina Strazza (A Christmas Melody) έκλεισαν να πρωταγωνιστήσουν στο Paper Girls, το οποίο θα έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ των Brian K. Vaughan και Cliff Chiang, του Amazon Prime Video.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στη χρονιά και θα λάβουν χώρα στο Σικάγο. Η Stephany Folsom είναι η δημιουργός της σειράς και θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Brian K. Vaughan και Cliff Chiang. Οι Christopher Cantwell και Christopher C. Rogers (Halt and Catch Fire) θα είναι co-showrunners και ειδικοί παραγωγοί μαζί με την Folsom. Στην παραγωγή θα είναι οι Amazon Studios, Legendary TV και Plan B.

Η υπόθεση ακολουθεί τέσσερα 12χρονα κορίτσια τις πρώτες ώρες του Χαλοουίν του 1988 που μοιράζουν εφημερίδες και ανακαλύπτουν την σημαντική ιστορία της ζωής τους. Το Paper Girls κυκλοφόρησε από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Ιούλιο του 2019 από την Image Comics, έχοντας συνολικά τριάντα τεύχη. Ο Brian K. Vaughan έγραψε το σενάριο, ο Cliff Chiang έκανε την εικονογράφηση και ο Matt Wilson έκανε το χρωματισμό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου