Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Greg Russo: Το Death Note 2 θα είναι πιο κοντά στο manga


Ο Greg Russo στο πλαίσιο προώθησης του Mortal Kombat έδωσε συνέντευξή στο We Got This Covered και αποκάλυψε πως το Death Note 2 θα είναι πιο κοντά στο manga, του οποίου όπως δήλωσε είναι μεγάλος φαν.

Η σύνοψη του Death Note είναι η εξής:
Βασισμένο στο διάσημο ιαπωνικό μάνγκα των Τσουγκούμι Όμπα και Τακέσι Ομπάτα, το Τετράδιο Θανάτου ακολουθεί έναν έφηβο μαθητή που βρίσκει ένα υπερφυσικό τετράδιο, το οποίο ανακαλύπτει ότι κρύβει μεγάλη δύναμη: αν ο ιδιοκτήτης του γράψει το όνομα κάποιου σε αυτό, ενώ σκέφτεται το πρόσωπό του, αυτό το άτομο θα πεθάνει. Μαγεμένος από τις θεϊκές νέες δυνάμεις του, ο νεαρός αρχίζει να σκοτώνει όσους κρίνει ανάξιους για να ζουν.
Το Death Note κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου του 2017. Ο Adam Wingard σκηνοθέτησε από σενάριο των Charles Parlapanides, Vlas Parlapanides και Jeremy Slater. Οι Nat Wolff, Margaret Qualley, Keith Stanfield, Paul Nakauchi, Shea Whigham και Willem Dafoe είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στην παραγωγή ήταν οι Vertigo Entertainment, Witten Pictures, Lin Pictures και Viz Productions ενώ οι Roy Lee, Dan Lin, Jason Hoffs και Masi Oka είχαν καθήκοντα παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου