Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Τρεις προσθήκες στο καστ του Jack Reacher


Οι Malcolm Goodwin (iZombie), Willa Fitzgerald (Scream) και Chris Webster (Most Dangerous Game) έκλεισαν για βασικούς ρόλους στο Jack Reacher, την τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει το Amazon.

Tα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν στις 30 Ιουλίου, ενώ θα λάβουν χώρα στο Τορόντο. Ο Alan Ritchson έχει πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Nick Santora είναι έχει καθήκοντα δημιουργού, ειδικού παραγωγού και showrunner. Η πρώτη σεζόν θα έχει ως βάση το πρώτο βιβλίο του Lee Child, The Killing Floor, που διαδραματίζεται στην Τζόρτζια. Στην ιστορία ο Jack Reacher είναι βετεράνος του Αμερικανικού στρατού που ερευνά διάφορες ύποπτες δραστηριότητες που συχνά θα τον βάλουν σε κίνδυνο.

Οι Amazon Studios, Paramount Television και Skydance Television έχουν αναλάβει την παραγωγοί του πρότζεκτ. Οι Lee Child, Don Granger, Scott Sullivan, Christopher McQuarrie, David Ellison και Dana Goldberg θα έχουν χρέη ειδικού παραγωγού ενώ η Carolyn Harris θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Skydance Television.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου