Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Τι λένε οι κριτικοί για το Archenemy;


Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Archenemy, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 58/100 με βάση 5 κριτικές, όπου οι 3 είναι θετικές, η μία είναι μικτή και η μία είναι αρνητική ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 67/100 με βάση 27 κριτικές, όπου οι 18 είναι θετικές και οι 9 είναι μικτές/αρνητικές.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στον Max Fist, που υποστηρίζει ότι είναι ήρωας από μια άλλη διάσταση που έπεσε στη Γη μέσω ενός ταξιδιού στο διάστημα και στο χρόνο και πλέον δεν έχει τις δυνάμεις του. Κανείς δεν τον πιστεύει εκτός από τον έφηβο Hamster και μαζί θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης από το εγκληματικό συνδικάτο που ελέγχει ο The Manager.

Ο Adam Egypt Mortimer σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο. Στο καστ βρίσκονται οι Joe Manganiello, Skylan Brooks, Zolee Griggs, Amy Seimetz και  Glenn Howerton. Παραγωγοί είναι οι Daniel Noah, Lisa Whalen, Elijah Wood, Joe Manganiello, Nick Manganiello, Kim Sherman και Adam Egypt Mortimer.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου