Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Το Championess θα αποκτήσει τηλεοπτική μεταφορά


Η Legendary Entertainment και οι Emma Frost και Matthew Graham ανακοίνωσαν ότι θα ετοιμάσουν την Watford & Essex, η οποία μάλιστα φαίνεται να έχει 10 τηλεοπτικά projects στο πλάνο της.

Ανάμεσα τους θα είναι και η τηλεοπτική μεταφορά του Championess, graphic novel της Legendary Comics, το οποίο θα διαδραματίζεται στο 18ο αιώνα και θα έχει μια γυναίκα μποξέρ χωρίς γάντια στο επίκεντρο. Το graphic novel, το οποίο είχε ανακοινωθεί το 2019, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της θυγατρικής της Legendary Entertainment, ενώ ως βάση έχει αληθινά πρόσωπα παρά το γεγονός ότι η ιστορία θα είναι φανταστική.

Οι Tarun Shanker και Kelly Zekas είναι οι δημιουργοί και η ιστορία ακολουθεί την Elizabeth Wilkinson, μια νεαρή γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει μέσω δύσκολων δουλειών καθώς κυνηγά το πάθος της να γίνει πυγμάχος. Υπό τις οδηγίες των James Figg και James Stoke, θα προσπαθήσει να πάρει θέση στη κορυφή καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει το εγκληματικό παρελθόν του πατέρα της αλλά και το γεγονός ότι είναι μιγάς.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου