Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Η Marvel έχει στα σκαριά το Ultimatum


Σύμφωνα με πληροφορίες του MCU Cosmic τα Marvel Studios έχουν βάλει σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης το Ultimatum, το οποίο αναμένεται να έχει ως βάση το ομώνυμο storyline της Marvel που κυκλοφόρησε το 2009. Ο Jeph Loeb έχει γράψει το σενάριο και ο David Finch έχει κάνει εικονογράφηση.

Η σύνοψη του κόμικ είναι η εξής:
O κόσμος των υπερηρώων δέχεται επίθεση! Ένα τεράστιο παλιρροιακό κύμα καταστρέφει σχεδόν ολόκληρο το Μανχάτταν, η ανατολική Ευρώπη έχει καλυφθεί από πάγο και χιόνι, ενώ εκρήξεις ηφαιστείων πλήττουν τη Νότια Αμερική. Τα θύματα ανέρχονται σε εκατομμύρια και οι υπερήρωες σαστισμένοι προσπαθούν να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Πλέον το σκηνικό για την απόλυτη σύγκρουση είναι έτοιμο. Η έκβαση της τρομερής αυτής αναμέτρησης θα κρίνει τη μοίρα ολόκληρου του πλανήτη.
Τα Marvel Studios έχουν ως επερχόμενα κινηματογραφικά πρότζεκτ τις ταινίες Black Widow, The Eternals, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Spider-Man3, Thor: Love and Thunder, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Black Panther II και Captain Marvel 2 ενώ μελλοντικά έχουν τα reboot των Blade, Fantastic Four και X-Men, το Guardians of the Galaxy Vol. 3, το Ant-Man 3 και Deadpool 3.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου