Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Αυτά είναι τα soundtracks του Birds of Prey


Η Atlantic Records δημοσίευσε την λίστα με τα τραγούδια του Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn), ενώ κοινοποίησε στο διαδίκτυο το βίντεο κλιπ του Diamonds των Megan Thee Stallion και Normani.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Έχετε ακούσει ποτέ για μια αστυνομικό, μια τραγουδίστρια, μια ψυχοπαθή και την πριγκίπισσα της μαφίας; Το Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) είναι μια διεστραμμένη ιστορία που την αφηγείται η ίδια η Harley, όπως μόνο εκείνη μπορεί να την πει. Όταν ο πιο μοχθηρός ναρκισσιστής κακοποιός του Gotham, Roman Sionis, και το αφοσιωμένο δεξί του χέρι, Zsasz, έχουν στο στόχαστρο τους μια νεαρή κοπέλα με το όνομα Cass, κάνει άνω-κάτω την πόλη για να την βρει. Τα μονοπάτια των Harley, Huntress, Black Canary και Renee Montoya συγκρούονται και η απίθανη τετράδα δεν έχει άλλη επιλογή παρά συνεργαστούν για να καταστρέψουν τον Roman.
Το Birds of Prey θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 6 Φεβρουαρίου από την Tanweer. Η Cathy Yan σκηνοθετεί από σενάριο της Christina Hodson. Στο καστ βρίσκονται οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Ewan McGregor, Ella Jay Basco, Chris Messina, Ali Wong, Robert Catrini, Michael Masini και Charlene Amoia.

1. Boss Bitch by Doja Cat
2. So Thick by WHIPPED CREAM (Ft. Baby Goth)
3. Diamonds by Megan Thee Stallion & Normani
4. Sway With Me by Saweetie & GALXARA
5. Joke's On You by Charlotte Lawrence
6. Smile by Maisie Peters
7. Lonely Gun by CYN
8. Experiment on Me by Halsey
9. Danger by Jucee Froot
10. Bad Memory by K.Flay
11. Feeling Good by Sofi Tukker
12. Invisible Chains by Lauren Jauregui
13. It’s a Man's Man's Man's World by Black Canary
14. I'm Gonna Love You Just a Little More Baby by Summer Walker
15. Hit Me With Your Best Shot by Adona


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου