Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Το κόμικ Ex Machina έρχεται στην μεγάλη οθόνη


Οι Anna Waterhouse και Joe Shrapnel έκλεισαν να γράψουν το σενάριο του The Great Machine, το οποίο είναι η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς κόμικ του Brian K. Vaughan "Ex Machina" και την ετοιμάζει η Legendary Entertainment. Ο Vaughan θα έχει χρέη παραγωγού.

Η Legendary απέκτησε πριν ένα χρόνο τα δικαιώματα του Ex Machina που κυκλοφόρησε από το 2004 έως το 2010 από την θυγατρική εταιρεία της DC Comics, Wildstorm, έχοντας 50 τεύχη. Η υπόθεση του κόμικ επικεντρώνεται στον Mitchell Hundred, ένα πρώην υπερήρωα, που θα γίνει ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης μετά την 11 Σεπτεμβρίου. Η ταινία θα περιστρέφεται γύρω από τον Hundred, του οποίου η πολιτική καριέρα απειλείται, όταν η πηγή των δυνάμεων του επιστρέφει για να διεκδικήσει το χρέος της.

Το Great Machine είναι το υπερηρωικό όνομα του χαρακτήρα και η Legendary Entertainment το χρησιμοποίησε στον τίτλο στο πρότζεκτ για να αποφύγει την σύγχυση με το Ex Machina του Alex Garland που είχε για πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander και έκανε πρεμιέρα το 2015.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου