Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Έγιναν γνωστές οι τηλεοπτικές υποψηφιότητες των DGA Awards 2020


Το Σωματείο Σκηνοθετών της Αμερικής ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές υποψηφιότητες για τα φετινά του βραβεία και τα Watchmen και Game of Thrones κέρδισαν υποψηφιότητες στην κατηγορία Δραματικής Σειράς.

Στο Watchmen η Nicole Kassell είναι υποψήφια για το επεισόδιο "It’s Summer and We’re Running Out of Ice" και ο Stephen Williams είναι υποψήφιος για το επεισόδιο "This Extraordinary Being". Όσον αφορά το GOT ο David Nutter απέσπασε υποψηφιότητα για το επεισόδιο "The Last of the Starks" και ο Miguel Sapochnik για το επεισόδιο "The Long Night".

Ο Damon Lindelof είναι ο δημιουργός του Watchmen και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nicole Kassell, Tom Spezialy, Stephen Williams και Joseph Iberti. Το καστ αποτελούν οι Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing και James Wolk.

Δημιουργοί του Game of Thrones είναι οι David Benioff και D.B. Weiss, οι οποίοι έχουν και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους George R.R. Martin, Guymon Casady, Frank Doelger, Vince Gerardis και Carolyn Strauss. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Peter Dinklage, Lena Headey, Emilia Clarke, Kit Harington, Sophie Turner και Maisie Williams.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου