Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Ο Len Wiseman θα σκηνοθετήσει το Ballerina


Ο Len Wiseman (Underworld, Total Recall) έκλεισε να αναλάβει την σκηνοθεσία του Ballerina, το οποίο είναι spinoff ταινία από το franchise του John Wick. Ο Shay Hatten έχει γράψει το σενάριο και οι Basil Iwanyk, Erica Lee και Chad Stahelski θα έχουν χρέη παραγωγού, με τον Keanu Reeves να έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Το Ballerina θα επικεντρώνεται σε μια νεαρή επαγγελματία δολοφόνο που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που σκότωσαν την οικογένεια της. Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε στο John Wick: Chapter 3 - Parabellum, με την Unity Phelan να έχει τον ρόλο αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν θα επιστρέψει για το φιλμ. Ακόμη δεν έχει διαρρεύσει αν ο Reeves θα συμμετέχει στο έργο και σε περίπτωση που γίνει, θα είναι με ένα cameo. Ο James Myers θα έχει την επίβλεψη για λογαριασμό της Lionsgate.

Ο Len Wiseman για την φετινή χρονιά είχε δυο επεισόδια της πρώτης σεζόν του Swamp Thing, στο οποίο ήταν ειδικός παραγωγός και για το μέλλον έχει την τηλεοπτική σειρά Sin City και την ταινία McClane.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου