Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Το Black Widow θα έχει γυρίσματα και στο Μαρόκο


Σύμφωνα με πληροφορίες του HN Entertainment ορισμένες σκηνές του Black Widow θα γυριστούν στο Μαρόκο. Υπενθυμίζουμε ότι η παραγωγή της ταινίας έχει διεξαχθεί και σε Αγγλία, Νορβηγία και Ουγγαρία.

Το φιλμ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την 1η Μαΐου του 2020. Η Cate Shortland βρίσκεται πίσω από την κάμερα και οι Ned Benson και Jac Schaeffer έχουν γράψει τα προσχέδια σεναρίων.

Το καστ αποτελούν οι Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Rachel Weisz και Ray Winstone. Οι Kevin Feige και Mitchell Bell έχουν καθήκοντα παραγωγού και οι Johansson, Louis D'Esposito και Victoria Alonso έχουν χρέη ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου