Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Νέες προσθήκες στο ρόστερ του Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order


Κατά την διάρκεια του πάνελ της Marvel Games στην Comic-Con του Σαν Ντιέγκο έγινε γνωστό πως ο Loki περιλαμβάνεται στο Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order ενώ οι Colossus και Cyclops θα προστεθούν δωρεάν στο ρόστερ του παιχνιδιού στις 30 Αυγούστου στο πλαίσιο ενημέρωσης. Τέλος οι Marvel Knight (Punisher, Moon Knight, Blade και Morbius) θα είναι πρώτοι DLC χαρακτήρες.

Η σύνοψη του ηλεκτρονικού παιχνιδιού είναι η εξής:
To Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order αποτελεί ιδανική πρόταση για κάθε λάτρη των παιχνιδιών ρόλων και συγκεκριμένα των RPG καθώς εν αντιθέσει με τα περισσότερα παιχνίδια της κατηγορίας του, δίνει στον παίκτη τον ρόλο super ηρώων της Marvel, από ένα τεράστιο cast που περιλαμβάνει τους Avengers, Guardians, τους X-men, και πολλούς άλλους. Συγκέντρωσε την ομάδα σου και απέτρεψε την γαλαξιακή καταστροφή απο τον Thanos και τους ακόλουθούς του - Black Order!
Το Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Ο Marc Sumerak (Power Pack, Marvel Age: Fantastic Four) έχει γράψει το σενάριο του storyline.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου