Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Ο Andy Muschietti αναμένεται να είναι ο νέος σκηνοθέτης του The Flash


Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter ο Andy Muschietti είναι σε συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη στο The Flash. Η αδερφή του, Barbara Muschietti θα έχει χρέη παραγωγού μαζί με τον Michael Disco.

Ο Ezra Miller εξακολουθεί να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και η Christina Hodson (Bumblebee, Birds of Prey) θα γράψει το σενάριο. Στόχος της Warner Bros. είναι η προ-παραγωγή της ταινίας να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουάριο του 2020. Πηγές του THR περιγράφουν την αποχώρηση των John Francis Daley και Jonathan Goldstein, οι οποίοι είχαν αναλάβει την σκηνοθεσία ενώ είχαν γράψει και προσχέδια σεναρίου, από το πρότζεκτ ως εθελούσια παρά τις δημιουργικές διαφορές που είχαν με τον Miller. Ακόμη το δημοσίευμα αναφέρει ότι τον Μάιο το στούντιο απέρριψε το προσχέδιο σεναρίου του ηθοποιού που το είχε γράψει μαζί με τον Grant Morrison.

Ο Andy Muschietti για την φετινή χρονιά έχει ως σκηνοθέτης το It Chapter Two και ως ειδικός παραγωγός την πρώτη σεζόν του Locke & Key. Για το μέλλον με την ιδιότητα του σκηνοθέτη έχει το Attack on Titan.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου