Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Θα δούμε τον Taskmaster στο Black Widow;


Κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του Black Widow, η οποία ενδεχομένως αποκαλύπτει πως ο Taskmaster θα εμφανιστεί στην ταινία.

Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι David Michelinie και George Perez, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο στο 195ο τεύχος του Avengers τον Μαΐο του 1980. Ξεκίνησε ως κακοποιός των Εκδικητών και στην σημερινή εποχή συχνά αναφέρεται ως αντιήρωας. Ο Taskmaster μπορεί και αντιγράφει τις ακριβείς κινήσεις όποιου και αν παρακολουθήσει, έστω και για λίγες μόνο στιγμές, όσο πολύπλοκες και αν είναι αυτές.

Η Cate Shortland έχει κλείσει να σκηνοθετήσει το φιλμ, με τον Ned Benson να έχει γράψει το νέο προσχέδιο σεναρίου ενώ η Jac Schaeffer είχε γράψει το προηγούμενο προσχέδιο σεναρίου. Πρόσφατα είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας μια φήμη που θέλει το έργο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική μέσα στο 2020.

Μέχρι στιγμής στο καστ βρίσκονται οι Scarlett Johansson, Florence Pugh, David Harbour, Rachel Weisz, O-T Fagbenle και Ray Winstone. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού και ο Louis D'Esposito θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου