Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Η Salma Hayek θα πάρει ρόλο στο The Eternals


Η προτεινόμενη για Όσκαρ ηθοποιός, Salma Hayek αναμένεται να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Eternals, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TheWrap. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον χαρακτήρα που θα ερμηνεύσει η Hayek.

Οι Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Ma Dong-seok και Richard Madden μέχρι στιγμής βρίσκονται στο καστ της ταινίας. Η Chloe Zhao (Songs My Brothers Taught Me) θα σκηνοθετήσει από σενάριο των Matthew και Ryan Firpo (Ruin). Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού. Τα γυρίσματα αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο και θα λάβουν χώρα στην Μεγάλη Βρετανία. Για όσους δεν γνωρίζουν οι Eternals είναι μια αρχαία φυλή ανθρώπων που δημιουργήθηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια από τις κοσμικές οντότητες γνωστές ως Celestials. Ο Jack Kirby δημιούργησε τους χαρακτήρες οι οποίοι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στο Marvel Universe τον Ιούλιο του 1976 στο πρώτο τεύχος του The Eternals.

Η Salma Hayek για την φετινή χρονιά έχει το Drunk Parents και για το 2020 έχει τις ταινίες Limited Partners, The Hitman's Wife's Bodyguard και Molly. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του Bliss.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου