Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Η Kym Barrett θα είναι η ενδυματολόγος του Shang-Chi


Σύμφωνα με πληροφορίες του DiscussingFilm η Kym Barrett (Us, Aquaman, The Nice Guys, Jupiter Ascending, Charlie's Angels, The Amazing Spider-Man, The Green Hornet) έκλεισε να σχεδιάσει τα κοστούμια του Shang-Chi.

Ο Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Just Mercy) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία της ταινίας και ο Dave Callaham (The Expendables, Wonder Woman 84, Spider-Man: Into The Spider-Verse 2) θα γράψει το σενάριο. Ο Kevin Feige αναμένεται να έχει χρέη παραγωγού. Τέλος ο Guntis Sics σε δηλώσεις του ανάφερε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στην χρονιά και διεξαχθούν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Στα κόμικς ο Shang-Chi έχει γεννηθεί στην Κίνα και είναι ο γιος του πανίσχυρου διεθνή εγκληματία Fu Manchu. Δεν διαθέτει υπερδυνάμεις αλλά είναι ο καλύτερος μαχητής κουνγκ φου στον κόσμο ενώ μπορεί να δημιουργεί κλώνους του εαυτού του. Δημιουργοί του χαρακτήρα είναι οι Steve Englehart & Jim Starlin και έκανε το ντεμπούτο του στο Marvel Universe τον Δεκέμβριο στο 15ο τεύχος του Special Marvel Edition.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου