Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Ο James Wan θα είναι παραγωγός στην πιθανή ταινία του Swamp Thing


Το Bloody Disgusting επιβεβαιώνει την πληροφορία του We Got This Covered πως η Warner Bros. έχει στα υπόψιν της νέα live-action κινηματογραφική μεταφορά για το Swamp Thing, στην οποία παραγωγός θα είναι ο James Wan και θα ανήκει στο είδος του τρόμου. Σε περίπτωση που όντως προχωρήσει το πρότζεκτ στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Atomic Monster και New Line Cinema.

Στο παρελθόν υπήρξαν δυο κινηματογραφικές ταινίες, με την πρώτη να έχει κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 19 Φεβρουαρίου του 1982. Ο Wes Craven είχε σκηνοθετήσει από δικό του σενάριο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους είχαν οι Louis Jourdan και Adrienne Barbeau. Στις 12 Μαΐου του 1989 προβλήθηκε το sequel, το The Return of Swamp Thing. Ο Jim Wynorski σκηνοθέτησε από σενάριο των Neil Cuthbert και Grant Morris. Στο καστ ήταν οι Louis Jourdan, Heather Locklear, Sarah Douglas και Dick Durock.

Στις 31 Μαΐου έκανε πρεμιέρα η σειρά στην οποία δημιουργοί είναι οι Mark Verheiden και Gary Dauberman και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους James Wan και Michael Clear. Στο καστ βρίσκονται οι Crystal Reed, Maria Sten, Jennifer Beals, Jeryl Prescott, Will Patton, Derek Mears, Andy Bean, Henderson Wade, Kevin Durand, Ian Ziering και Leonardo Nam.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου