Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών Final Fantasy θα αποκτήσει live action τηλεοπτική μεταφορά


Η blockbuster σειρά ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Final Fantasy, ετοιμάζεται για τηλεοπτική μεταφορά, με τις Sony Pictures TV και Hivemind να έχουν χρέη παραγωγών, και τη παραγωγή να είναι σε live-action, κάτι καινούριο για τη σειρά.

Οι Ben Lustig και Jake Thornton (Winter’s Knight, The Wells Initiative) θα αναλάβουν να γράψουν το σενάριο, το οποίο θα αφορά μια πρωτότυπη ιστορία στο φανταστικό κόσμο της Eorzea, με βάση το Final Fantasy XIV, το online role-playing παιχνίδι της εταιρίας που κυκλοφόρησε το 2013 και έχει πάρει εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα πιο επιδραστικά ηλεκτρονικά παιχνίδια στην ιστορία. Με έμπνευση λοιπόν τον κόσμο και τους χαρακτήρες, το project εξερευνά τη μάχη μεταξύ μαγείας και τεχνολογίας στη προσπάθεια να επέλθει ειρήνη σε μια εμπόλεμη γη.

Με διάφορα πράγματα που χαρακτηρίζουν τη μυθολογία της σειράς παιχνιδιών, όπως τα magitek, beastmen, airships και chocobos, η νέα σειρά αναμένεται να δώσει καινούρια πράγματα σε συνδυασμό με παλιά και αναμένεται να είναι και το ντεμπούτο του χαρακτήρα Cid σε live-action.

Οι Lustig και Thornton θα είναι ειδικοί παραγωγοί μαζί με τους Jason F. Brown, Sean Daniel και Dinesh Shamdasani της Hivemind.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου