Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Τρεις προσθήκες στο cast του The Old Guard


Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της The Daily Mail, Baz Bamigboye οι Chiwetel Ejiofor (12 Years A Slave, Doctor Strange, Children of Men), Henry Melling (Harry Potter franchise, The Ballad of Buster Scruggs) και Veronica Ngo (Star Wars: The Last Jedi) έκλεισαν για ρόλους στο The Old Guard. Τα γυρίσματα θα λάβουν χώρα στην Μεγάλη Βρετανία και στο Μαρόκο.

Οι Charlize Theron, KiKi Layne, Marwan Kenzari, Matthias Schoenaerts και Luca Marinelli βρίσκονται προς το παρόν στο καστ. Η Gina Prince-Bythewood θα σκηνοθετήσει από σενάριο του Greg Rucka. Οι David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Skydance μαζί με τους Charlize Theron, Beth Kono και AJ Dix για λογαριασμό της Denver and Delilah και τον Marc Evans. Ο Stan Wlodkowski θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

Η υπόθεση του κόμικ ακολουθεί μια μικρής ομάδα στρατιωτών με αρχηγό την Andy, που χωρίς κάποιο βασικό λόγο είναι αθάνατοι και εργάζονται για αιώνες ως μισθοφόροι. Ξαφνικά όμως θα ανακαλύψουν ότι υπάρχει μια νέα αθάνατη, μια μαύρη κοπέλα που υπηρετεί στους πεζοναύτες αλλά και μια οργάνωση που καταγράφει τα έργα τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου