Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Η Boom! Studios θα ετοιμάσει το Jim Henson’s The Dark Crystal: Age of Resistance


Με το prequel του Netflix για τη κινηματογραφική ταινία φαντασίας του 1982, The Dark Crystal, να είναι πολύ κοντά στο να κάνει πρεμιέρα, με σκοπό να αποκαλύψει πολλά μυστικά για τον κόσμο των Skeksis και Gelflings, τώρα έγινε γνωστό ότι η Boom! Studios θα ετοιμάσει και σειρά κόμικ.

 Ο τίτλος της σειράς θα είναι Jim Henson’s The Dark Crystal: Age of Resistance, και θα είναι 12 τεύχη με την Nicole Andelfinger (Adventure Time) να γράφει το σενάριο και τον Matias Basla (Sparrowhawk) να αναλαμβάνει το σχέδιο, και την υπόθεση να εξερευνά χαρακτήρες και γεγονότα που θα δούμε στη σειρά του Netflix, καθώς ένας στρατιώτης των Gelfling θα αναλάβει την αποστολή να βρει ένα μυστηριώδης αντικείμενο που θα φέρει μια για πάντα ειρήνη στη Γη του Thra, χωρίς όμως να γνωρίζει την αλήθεια πίσω από την αποστολή του.

Το Jim Henson’s The Dark Crystal: Age of Resistance θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2019 ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου. Το εξώφυλλο για το πρώτο τεύχος θα ανήκει στην Mona Finden, με εναλλακτικά να έρχονται από τις Kelly και Nichole Matthews.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου