Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Κριτική για το Teen Titans Go! To the Movies


Τα μέλη της συντακτικής ομάδας του Super Hero News γράφουν τις εντυπώσεις τους για το Teen Titans Go! To the Movies, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 27 Ιουλίου.

Είδος: Δράσης, Κινούμενα σχέδια, Κωμωδία.
Πρωταγωνιστούν: Will Arnett, Kristen Bell, Greg Cipes, Scott Menville, Khary Payton, Tara Strong και Hynden Walch.
Σκηνοθεσία: Aaron Horvath και Peter Rida Michail.
Σενάριο: Aaron Horvath και Michael Jelenic.
Παραγωγοί: Aaron Horvath, Michael Jelenic, Peggy Regan, Peter Rida Michail και Will Arnett.
Εταιρεία Παραγωγής: Warner Bros. Animation.
Διάρκεια: 92 λεπτά.
Official website

Υπόθεση: Για τους Μικρούς Τιτάνες είναι πολύ εκνευριστικό να διαπιστώνουν ότι όλοι οι super ήρωες πρωταγωνιστούν στις δικές τους ταινίες, εκτός από εκείνους! Ο αρχηγός τους, ο Ρόμπιν, είναι αποφασισμένος να βάλει τέλος σ’ αυτήν την αδικία, να τους βγάλει από το «σκοτάδι» της αφάνειας και να τους προβάλει ως σταρ! Το μόνο που χρειάζεται είναι να τραβήξουν την προσοχή ενός διάσημου Χολιγουντιανού σκηνοθέτη. Οπότε, γεμάτοι παλαβές ιδέες στο κεφάλι και με το αγαπημένο τους τραγούδι στην καρδιά, οι Μικροί Τιτάνες κατευθύνονται προς την Tinsel Town, όπου προσπαθούν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους. Αλλά όταν αναλαμβάνει να τους σκηνοθετήσει ένας μανιακός Super Κακός (Super Villain), του οποίου το υποχθόνιο σχέδιο είναι να κατακτήσει τη Γη, τότε τα πράγματα πάνε πολύ στραβά. Η φιλία, η τόλμη και το αγωνιστικό πνεύμα των Μικρών Τιτάνων κινδυνεύουν να χαθούν, μαζί και αυτοί οι ίδιοι!

Μιχάλης Κρατημένος: Το Teen Titans Go! To the Movies είναι η καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων της DC Comics που έχει παιχθεί στην μεγάλη οθόνη. Είναι κρίμα που δεν προβλήθηκε στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες και πιστεύω κάτι τέτοιο δεν έγινε επειδή μάλλον δεν θα έκοβε αρκετά εισιτήρια, άλλωστε και στην Αμερική δεν είχε και μεγάλα έσοδα. Το φιλμ στο κομμάτι του χιούμορ είναι φανερό ότι έχει επηρεαστεί από τα Deadpool και Deadpool 2 και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ. Ο Will Arnett έλαμψε ως Deathstroke και απέδειξε για ακόμη μία φορά πως το συγκεκριμένο είδος του ταιριάζει γάντι.

Βαθμολογία: 9/10


nick3012: Το νέο animated πόνημα της DC ήταν μία αρκετά συμπαθητική προσπάθεια. Δεν είμαι καθόλου φαν αυτού του πιο καρτουνίστικου animation, καθώς προτιμώ πιο ρεαλιστικό στυλ όπως αυτό της σειράς του 2003, ωστόσο ταίριαζε με την κωμική προσέγγιση της ταινίας. Είχε αρκετά επιτυχημένο meta humor, σπάσιμο τέταρτου τοίχου και πολλά καλά αστεία επηρεασμένα από τις ταινίες του Deadpool, η πλοκή ήταν πρωτότυπη, το σενάριο συνέβαλλε στη χημεία των ηρώων και το voice acting ήταν πολύ καλό με τον Will Arnett να ξεχωρίζει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του. Συνολικά, μία ωραία ταινία που βλέπεται πολύ ευχάριστα.

Βαθμολογία: 6.7/10



blackys88b: Το Teen Titans Go to the Movies σίγουρα δεν είναι το είδος που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι. Υπερβολικά παιδικό, μιας και βασίζεται στην ομώνυμη σειρά που είχε πάντα αυτό το ύφος, με χαρακτήρες καρικατούρες, είναι γεμάτο τραγούδια και χιουμοριστικές αναφορές που σε σημεία μοιάζουν σημαντικότερα της πλοκής, η οποία δεν προσπαθεί ιδιαίτερα να μεταφέρει τα μηνύματα της ιστορίας προς τα έξω. Για το κοινό πάντως που απευθύνεται είναι πολύ καλό για να περάσει ευχάριστα η ώρα και οι φωνές του αμερικανικού καστ κάνουν αρκετά καλή δουλειά. Το όλο project πάντως ταιριάζει καλύτερα στη μικρή οθόνη για να μην καταντάει κουραστικό.

Βαθμολογία: 6/10


Η βαθμολογία του Super Hero News: 7.2/10


Trailer:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου