Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ο Steppenwolf προοριζόταν για βασικός κακός στο Suicide Squad


Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος του Suicide Squad, David Ayer σε συζητήσεις που είχε με φανς στο Twitter αποκάλυψε πως στα αρχικά πλάνα του για την ταινία ο Steppenwolf ήταν ο κύριος ανταγωνιστής. Ο χαρακτήρας δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλμ καθώς τελικά τον είδαμε στο Justice League.

Η σύνοψη του έργου είναι η εξής:
Η κυβερνητική πράκτωρ Δρ. Αμάντα Γουόλερ (Βαϊόλα Ντέιβις) θα συγκεντρώσει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι θα αναγκαστούν να εργαστούν ως όπλα της αμερικάνικης κυβέρνησης στην καταπολέμηση του κακού. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων, ο Joker (Τζάρεντ Λέτο), o Deadshot (Γουίλ Σμιθ), o Captain Boomerang (Τζάι Κόρτνεϊ), η Harley Quinn (Μάργκοτ Ρόμπι), η Enchantress (Κάρα Ντελεβίν), o Rick Flagg (Τζόελ Κίναμαν) και ο Killer Croc (Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε).
Το Suicide Squad κυκλοφόρησε στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Αυγούστου του 2016 από την Tanweer. Με προϋπολογισμό 175 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 745.6 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο φιλμ πρωταγωνίστησαν οι Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman, Viola Davis, Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood και Cara Delevingne. Ο David Ayer σκηνοθέτησε από δικό του σενάριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου