Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Το Spider-Man: Into The Spider-Verse έχει ημερομηνία εξόδου στην Κίνα


Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως η επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων "Spider-Man: Into The Spider-Verse" πρόκειται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κίνας στις 21 Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από έναν μπορεί να φορούν τη μάσκα.
Το Spider-Man: Into The Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου από την Feelgood Entertainment. Οι Bob Persichetti και Peter Ramsey σκηνοθετούν από σενάριο των Phil Lord και Christopher Miller. Τις φωνές τους δανείζουν οι Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Jake Johnson, Liev Schreiber, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez, Lily Tomlin, Nicolas Cage και Jake Johnson.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου