Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τον Δεκέμβριο θα τελειώσουν τα reshoots του Shazam!


Τα επιπρόσθετα γυρίσματα του Shazam!, τα οποία άρχισαν πρόσφατα και λαμβάνουν χώρα στο Τορόντο του Καναδά, τελικά θα ολοκληρωθούν στις 22 Δεκεμβρίου όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του HN Entertainment.

Η σύνοψη του φιλμ του είναι η εξής:
Όλοι έχουμε ένα υπερήρωα μέσα μας, απλά χρειάζεται λίγη μαγεία για να βγει έξω. Στην περίπτωση του Billy Batson, ενός έξυπνου 14χρονου νεαρού, αρκεί μια λέξη, το SHAZAM!, το οποίο τον μεταμορφώνει στον Shazam, χάρη σε ένα αρχαίο μάγο. Ακόμη παιδί στην καρδιά, μέσα σε ένα γυμνασμένο, σχεδόν θεϊκό σώμα, κάνει ότι θα έκανε κάποιος στην ηλικία του. Διασκεδάζει με τις δυνάμεις του. Πετάει; Έχει όραση X-ray; Μπορεί να πετάξει κεραυνούς από το χέρι; Μπορεί να αποφύγει τις εξετάσεις του; Ο Shazam θα ξεκινήσει ένα ταξίδι που θα φέρει τις ικανότητες του στα άκρα με την παιδική αφέλεια ενός παιδιού σύντομα όμως θα χρειαστεί να μάθει για τα καλά τις δυνάμεις του για να καταφέρει να πολεμήσει τις απίστευτες σατανικές δυνάμεις που τις ελέγχει ο Dr. Thaddeus Sivana.
Το Shazam! θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 5 Απριλίου του 2019. Ο David F. Sandberg σκηνοθετεί από σενάριο των Henry Gayden και Darren Lemke. Στο καστ βρίσκονται οι Zachary Levi, Asher Angel, Grace Fulton, Jack Dylan Grazer, Cooper Andrews, Marta Milans, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Mark Strong, Adam Brody, Ross Butler, D.J Cotrona, Meagan Good, Michelle Borth και Djimon Hounsou.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου