Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Η σειρά κόμικ της Red Sonja θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019


Μπορεί το 2019 να είναι η χρονιά της μεγάλης επιστροφής του Κόναν του Βάρβαρου από την Marvel, αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός χαρακτήρας του franchise που θα πάρει την δική του σειρά κόμικ.

Συγκεκριμένα, η Dynamite Entertainment ανακοίνωσε μια νέα σειρά κόμικ με προοπτική ανανέωσης για την Red Sonja, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο και θα έχει στην δημιουργική ομάδα τους Mark Russell, Mirko Colak, Dearbhla Kelly και Hassan Otsmane-Elhaou, οι οποίοι θα γράψουν, σχεδιάσουν, δώσουν χρώμα και γράμματα αντίστοιχα. Και παρά το γεγονός ότι το πλάνο είναι ο Russell να επικεντρωθεί στην Sonja, θα υπάρξει ανάπτυξη του κόσμου με μοντέρνα εξιστόρηση σε κλασικά στοιχεία που θα βρεθούν στο επίκεντρο της ιστορίας.


Ο χαρακτήρας της Red Sonja έκανε το ντεμπούτο της το 1973 στο Conan the Barbarian No. 23, και είχε ως βάση τον χαρακτήρα Red Sonya of Rogatino που σύστησε ο Robert E. Howard, συγγραφέας των βιβλίων που ξεκίνησαν τον  θρύλο του Conan. Σύντομα έγινε πολύ δημοφιλής χαρακτήρας και μάλιστα απέκτησε μέχρι και κινηματογραφική ταινία το 1985 με την Brigitte Nielsen. Ο  χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη φορά από την Dynamite Entertainment το 2005 και το 2013 είχε το πρώτο reboot.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου