Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Σύνοψη, poster και ελληνική πρεμιέρα για το Pokemon Detective Pikachu


Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ του Pokemon Detective Pikachu, οι Warner Bros. και Legendary δημοσίευσαν την σύνοψη της ταινίας ενώ η The Pokemon Company μας παρουσίασε την προωθητική αφίσα. Τέλος η Tanweer κοινοποίησε πως το έργο θα προβληθεί στην Ελλάδα στις 16 Μαΐου του 2019.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Η ιστορία ξεκινά όταν ο εξαιρετικός ντετέκτιβ Harry Goodman εξαφανίζεται μυστηριωδώς, προτρέποντας τον 21χρονο γιο του Tim να μάθει τι συνέβη. Στη διερεύνηση βοηθάει το πρώην Pokemon του Harry, Detective Pikachu: ένας αστείος, εξυπνάκιας, και αξιολάτρευτος επιτυχημένος ντετέκτιβ, που είναι ερωτηματικό ακόμη για και τον εαυτό του. Ανακαλύπτουν πως μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, ο Tim και ο Pikachu ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συναρπαστική περιπέτεια για να ξεδιπλώσουν το μπερδεμένο μυστήριο. Παρακολουθώντας τις ενδείξεις μέσα από τα φωτεινά δρομάκια της πόλης Ryme - μια σύγχρονη μητρόπολη όπου οι άνθρωποι και τα Pokemon ζουν δίπλα-δίπλα σε έναν υπερρεαλιστικό ζωντανό κόσμο - συναντούν διαφορετικούς χαρακτήρες Pokemon και αποκαλύπτουν μια συγκλονιστική σκευωρία που θα μπορούσε να καταστρέψει αυτή την ειρηνική συνύπαρξη και να απειλήσει ολόκληρο το σύμπαν των Pokemon.
Το Pokemon Detective Pikachu είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 10 Μαΐου του 2019. Ο Rob Letterman σκηνοθετεί από σενάριο των Nicole Perlman και Alex Hirsch. Οι Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Bill Nighy, Chris Geere, Suki Waterhouse, Rita Ora και Omar Chaparro βρίσκονται στο καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου