Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Τα πρώτα κόμικς της Myriad


Δύο εβδομάδες μετά από την αποκάλυψη ότι η ανεξάρτητη εκδοτική εταιρία Vault Comics θα δημιουργήσει projects για νέους και έφηβους μέσω της θυγατρικής Myriad, και η δημιουργική ομάδα θα περιέχει μέσα και βραβευμένους με Eisner δημιουργούς αλλά και ανερχόμενους.

Την επίβλεψη την έχει αναλάβει ο Adrian Wassel μαζί με τον Tim Daniel και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει θα είναι το Wrassle Castle, των Paul Tobin και Colleen Coover, το δεύτερο το Bonding του Matthew Erman και της Emily Pearson και το τρίτο Unfinished Corner, του Dani Coleman.

Το Wrassle Castle είναι από τους δημιουργούς του Bandette και επικεντρώνεται στην Lydia, η οποία θέλει να γίνει wrassler και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις της από την μυστική της προπόνηση με τον αδελφό της, γνωστό δάσκαλο του wrasslin, για να συμμετάσχει στο Grand Wrasslin Tournament και να αποδείξει την αθωότητα του αδελφού της. Το κόμικ θα απευθύνεται σε εφηβικές ηλικίες.

Χιουμοριστική, περίεργη και ειλικρινής ματιά στην αγάπη, το Bonding, θα είναι νεανικό ρομαντικό δράμα για ένα άντρα, μια γυναίκα και τα παράσιτα που είναι μέσα τους σε ένα κόσμο όπου η ανθρωπότητα έχει μολυνθεί από παρασιτικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν τους ανθρώπους ως οικοδεσπότες. Για νεανικές ηλικίες.

Τέλος, το Unfinished Corner θα έχει ως βάση την εβραϊκή μυθολογία, και θα αφορά την ατέλειωτη γωνιά που άφησε ο Θεός και στο επίκεντρο θα είναι μια 12χρονη με τους δύο φίλους της που θα πέσουν θύματα απαγωγής από ένα άγγελο που θα τους δώσει μια απλή αποστολή. Να ολοκληρώσουν την γωνιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου