Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Ο Julius Avery θα ετοιμάσει το Flash Gordon


Με την Paramount να ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της ταινίας τρόμου επιστημονικής φαντασίας, Overlord, στις 9 του Νοέμβρη, με τον Julius Avery ως δημιουργό, τώρα η Fox θα δανειστεί τον ανερχόμενο δημιουργό για να γράψει και να σκηνοθετήσει το Flash Gordon.

Με την ταινία να έχει προοπτικές franchise και τον Matthew Vaughn να μετακομίζει από σκηνοθέτης σε παραγωγός, έχοντας και τους John Davis, Hearst και C.J. Kettler στο πλευρό του, η Fox αποφάσισε να προχωρήσει με πρόσληψη σκηνοθέτη πριν η Disney ολοκληρώσει την αγορά της εταιρίας. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Avery, στην Αυστραλία μεγάλωσε με τα κόμικς του Flash Gordon και όταν βρήκε την ευκαιρία να πει την ιδέα του για το πώς θα ήθελε την ταινία, η Fox τον έκλεισε.

Ο χαρακτήρας εμφανίστηκε για πρώτη το 1934 ως ένας άντρας που θα βρεθεί στο πλανήτη Mongo για να πολεμήσει τον τυραννικό ηγέτη, Ming the Merciless. Είχε τηλεοπτικές μεταφορές από τον Buster Crabbe και μια κινηματογραφική με τον Sam Jones στο ρόλο. Ο Matt Reilly θα έχει την επίβλεψη της ταινίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου