Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

IMAX poster για το Mortal Engines


Η Universal Pictures σε συνεργασία με την IMAX έδωσαν στην δημοσιότητα την ολοκαίνουργια προωθητική αφίσα του Mortal Engines, με την ταινία να έχει ως βάση το ομώνυμο βιβλίο του Philip Reeve που είναι το πρώτο από τα τέσσερα της σειράς.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Χιλιάδες χρόνια μετά την καταστροφή του πολιτισμού από ένα κατακλυσμιαίο γεγονός, η ανθρωπότητα έχει προσαρμοστεί και ένας νέος τρόπος ζωής έχει αναπτυχθεί. Γιγαντιαίες, κινούμενες πόλεις περιφέρονται, τώρα, στη Γη, κατασπαράζοντας, αδίστακτα, μικρότερες πόλεις. Ο Τομ Νάτσγουορθι (Ρόμπερτ Σίαν)-που κατάγεται από ένα Κατώτερο Στρώμα της ένδοξης πόλης του Λονδίνου-προσπαθεί να παλέψει γα την επιβίωσή του αφού συναντά την επικίνδυνη φυγά Χέστερ Σο (Χέρα Χάμλιν). Δύο διαφορετικοί χαρακτήρες, των οποίων οι δρόμοι δε θα έπρεπε ποτέ να διασταυρωθούν, διαμορφώνουν μια απίθανη συμμαχία που θα αλλάξει τον ρου του μέλλοντος.
Το Mortal Engines θα βγει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου από την Tulip Entertainment. Ο Christian Rivers σκηνοθετεί από σενάριο των Fran Walsh, Philippa Boyens και Peter Jackson. Στο καστ βρίσκονται οι Hugo Weaving, Hera Hilmar, Robert Sheehan, Jihae, Ronan Raftery, Leila George, Patrick Malahide και Stephen Lang.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου