Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Το Hulu έδωσε παραγγελία για δύο σειρές στο Wild Cards


Ο George R.R. Martin, ο οποίος θα δει το Game of Thrones να φτάνει στο τέλος του μέσα στο 2019 ως τηλεοπτική σειρά, αν και θα ακολουθήσουν spinoffs, τώρα θα δει ακόμη μια πολύ επιτυχημένη του σειρά βιβλίων να παίρνει τηλεοπτική μεταφορά.

Ο λόγος για το Wild Cards, το οποίο για χρόνια ακουγόταν για πιθανή σειρά, με την Universal Cable Prods. να είναι στην παραγωγή και το Hulu να είναι ο νικητής που θα πάρει τα δικαιώματα. Μάλιστα το πλάνο φαίνεται να είναι για δύο τηλεοπτικές σειρές και όχι μόνο για μία, με τον Andrew Miller να είναι παραγωγός μαζί με τους Melinda Snodgrass, Vince Gerardis και Martin.

Η ιστορία θα διαδραματίζεται στο σήμερα μετά από το τέλος επίθεσης ενός εξωγήινου ιού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1946 στο Manhattan και σκότωσε το 90% από αυτούς που μόλυνε. Το DNA άλλαξε για πάντα και δημιούργησε αηδιαστικές φυσικές δυσμορφίες, με εξαίρεση μιας μικρής μονάδας ανθρώπων που απέκτησαν υπερδυνάμεις. Ο ιός αποκαλείτε Wild Card και έχει περάσει μεταξύ γενεών απαρατήρητος μέχρι την ξαφνική του εμφάνιση που είτε σκοτώνει είτε χαρίζει στον άλλον υπερδυνάμεις, κάτι που επηρεάζεται κυρίως από την κατάσταση που έχει ο χαρακτήρας συναισθηματικά.

Ο Martin δεν θα βοηθήσει στο σενάριο αφού έχει ξεχωριστή συμφωνία στο HBO όπου επιβλέπει τα projects του Game of Thrones και θα είναι μόνο παραγωγός. Το Wild Cards έχει συνολικά 27 τόμους, με τον πρώτο να κυκλοφορεί το 1986.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου