Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

H Ella Jay Basco θα υποδυθεί την Cassandra Cain στο Birds of Prey


Η ανερχόμενη ηθοποιός, Ella Jay Basco είναι σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον ρόλο της Cassandra Cain στο spinoff του Suicide Squad "Birds of Prey", όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Variety.

Στην ταινία οι Harley Quinn, Huntress και Black Canary συνεργάζονται για να προστατέψουν την Cassandra Cain, η οποία βρίσκει τυχαία ένα διαμάντι που ανήκει στον Black Mask, τον αρχηγό του εγκληματικού υποκόσμου της Gotham City.

Οι Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez και Ewan McGregor έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν στο φιλμ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 7 Φεβρουαρίου του 2020. Τα γυρίσματα του έργου θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Η Cathy Yan έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και η Christina Hodson έχει γράψει ένα από τα προσχέδια σεναρίου. Η Robbie θα έχει χρέη παραγωγού στο έργο μέσω της LuckyChap μαζί με την Sue Kroll μέσω της Kroll & Co Entertainment και τον Bryan Unkeless της Clubhouse Pictures.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου