Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Οι Female Furies θα αποκτήσουν μίνι σειρά από την DC Comics


Τέσσερεις δεκαετίες μετά από την εισαγωγή τους στο σύμπαν της DC στα κόμικς, θα έχουν την ευκαιρία τους να αποκτήσουν δική τους μίνι σειρά μέσα στο 2019, κάτι που ανακοίνωσε η DC Entertainment πριν από λίγες μέρες.

Ο λόγος για τις Female Furies, χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν από τον Jack Kirby για την σειρά του, Mister Miracle, την δεκαετία του '70, το ντεμπούτο έγινε στο 6ο τεύχος της σειράς Mister Miracle το 1972, και είναι εκπαιδευόμενες της σαδιστικής Granny Goodness, και ελίτ πολεμιστές του Apokolips, του πλανήτη που διοικεί τυραννικά ο Darkseid, παρά το γεγονός ότι σπάνια πολεμούν. Και μάλιστα αυτό το κομμάτι θα είναι μέρος της ιστορίας της νέας σειράς. Η ιστορία μάλιστα ίσως κουβαλά και ένα πιο φεμινιστικό χαρακτήρα για το πώς οι γυναίκες σε αυτή την κοινότητα που ζουν, μπορούν να αντιδράσουν, και ποιο θα είναι τι αποτέλεσμα.

Η σειρά θα έρθει μετά από την ολοκλήρωση του Mister Miracle και μήνες μετά από την ανακοίνωση ότι η Ava DuVernay θα σκηνοθετήσει την κινηματογραφική μεταφορά του New Gods για την Warner Bros., που αποτελεί ακόμη ένα δημιούργημα του Kirby ως μέρος του Fourth World. Οι Castellucci και Adriana Melo θα δουλέψουν πάνω στη σειρά που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2019.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου