Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε οι κριτικοί για το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald;


Εδώ και λίγες ώρες έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες κριτικές για το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μεικτές. Στο Metacritic η ταινία έχει βαθμολογία 60/100 με βάση 19 κριτικές, όπου οι 9 είναι θετικές και οι 10 είναι μικτές, και στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 53/100 με βάση 30 κριτικές, εκ των οποίων οι 16 είναι θετικές και οι 14 είναι μικτές/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ (Τζόνι Ντεπ) με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ (Έντι Ρέντμεϊν), συλλαμβάνεται από το MACUSA (το Κογκρέσο Μαγείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής). Αλλά, τηρώντας την απειλή του, καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όσους περισσότερους - ανυποψίαστους για την πραγματική του ατζέντα - συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους για να καταδυναστεύουν όλα τα άμαγα πλάσματα. Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ (Τζουντ Λο) καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους κινδύνους που βρίσκονται μπροστά τους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.
Το Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου από την Tanweer. Ο David Yates σκηνοθετεί από σενάριο της J.K. Rowling. Στο καστ βρίσκονται οι Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Mille,r Jude Law, Johnny Depp, Zoe Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo και Poppy Corby-Tuech.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου