Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Πληροφορίες για τους χαρακτήρες του Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald


Με την πρεμιέρα του Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες να είναι προ των πυλών και η Tanweer μας παρουσιάζει μέσω δελτίο τύπου τα ονόματα και τις πληροφορίες για τους χαρακτήρες της ταινίας.

ΟΝΟΜΑΤΑ

Νιουτ Σκαμάντερ
Τίνα Γκόλντστιν
Κουίνι Γκόλντστιν
Τζέικομπ Κοβάλσκι
Άλμπους Ντάμπλντορ
Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ
Κρίντενς
Ναγκίνι
Λίτα Λεστρέιντζ
Θησέας Σκαμάντερ
Γιουσούφ Κάμα
Νίκολας Φλαμέλ
Αμπερνάθι
Κάροου
Κραφτ
Κραλ
Νέιγκελ
Ρόζιερ
Bowtruckle - Μπαουτράκλ
Νίφλερ
Μωρό Νίφλερ
Zouwu - Ζουγού
Thestral – Θέστραλ
Kelpie - Κέλπι
Firedrake – Φλογοβόλος Δράκος
Augurey - Όγκιουρι
Matagot - Μάταγκοτ
Leucrotta - Κροκόττας


ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΩΝ

ΝΙΟΥΤ ΣΚΑΜΑΝΤΕΡ (Έντι Ρέντμεϊν)
Ο Νιουτ Σκαμάντερ είναι ένας θαρραλέος και επιδέξιος συγγραφέας και μαγικο-ζωολόγος που βοήθησε στη σύλληψη του κακόβουλου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κατά την τελευταία επίσκεψή του στη Νέα Υόρκη. Έκτοτε, το βιβλίο του Νιούτ, έχει γίνει μπεστ σέλερ, και του έχει φέρει αναπάντεχη φήμη. Εκείνος θα προτιμούσε να συνεχίσει ήσυχα με το έργο της ζωής του: τη μελέτη, διάσωση και φροντίδα των μαγικών πλασμάτων. Ωστόσο, ο πρώην καθηγητής και φίλος του, Άλμπους Ντάμπλντορ, έχει άλλα σχέδια γι 'αυτόν - μια αποστολή που θα τον ξαναφέρει στα χνάρια του επικίνδυνου και όλο και ισχυρότερου Γκρίντελβαλντ.

ΤΙΝΑ ΓΚΟΛΝΤΣΤΙΝ (Κάθριν Γουότερσον)
Η Τίνα Γκόλντστιν έχει αποκατασταθεί ως Auror στο MACUSA (συνέδριο Μάγων των ΗΠΑ), αλλά, ενώ παραμένει αφιερωμένη στην επιβολή του νόμου των μάγων, δεν έχει χάσει το ανεξάρτητο πνεύμα της. Αφήνοντας την Νέα Υόρκη, η Τίνα πηγαίνει στο Παρίσι για να ξεκινήσει τη δική της κρυφή έρευνα. Ξέρει ότι ο Κρίντενς επέζησε της προσπάθειας του MACUSA να τον εξοντώσει στη Νέα Υόρκη, αλλά γνωρίζει επίσης ότι θεωρείται απειλή για την κοινότητα των μάγων και βρίσκεται σε σοβαρό κίνδυνο. Χρησιμοποιώντας όλες τις δεξιότητές της, η Τίνα τελικά  προστατεύει τον Κρίντενς, αλλά έτσι έρχεται αντιμέτωπη με άλλες ισχυρές δυνάμεις που τον κυνηγούν.

ΚΟΥΙΝΙ ΓΚΟΛΝΤΣΤΙΝ (Άλισον Σουντόλ)
Η Κουίνι Γκόλντστιν είναι μια μάγισσα με ελεύθερο πνεύμα που έχει την ικανότητα να διαβάζει τη σκέψη των άλλων, γεγονός που είναι συχνά κατάρα και ευλογία. Η Κουίνι ερωτεύεται τον αρτοποιό Τζέικομπ Κοβάλσκι, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τους παγκόσμιους νόμους των μάγων. Επίσης, αυτό το γεγονός δημιουργεί ρωγμή και στη σχέση της με την αδελφή της, Τίνα. Προσπαθώντας να βρει έναν τρόπο για να είναι μαζί με τον Τζέικομπ, χρησιμοποιήσει τα μαγικά της για να τον φέρει στην Αγγλία, όπου οι μαγικοί νόμοι είναι λιγότερο αυστηροί. Παρόλα αυτά, το σχέδιό της τινάζεται στον αέρα, απειλώντας τη σχέση τους και αφήνοντας την Κουίνι απεγνωσμένη και ευάλωτη.

ΤΖΈΙΚΟΜΠ ΚΟΒΆΛΣΚΙ (Νταν Φόγκλερ)
Ο Τζέικομπ Κοβάλσκι είναι ένας ά-μαγος που λατρεύει το ψήσιμο και την Κουίνι Γκόλνσταϊν - όχι απαραίτητα μ’ αυτήν τη σειρά - αλλά γνωρίζει ότι οι παγκόσμιοι νόμοι των μάγων απαγορεύουν αυτή τη σχέση. Ενώ ο Τζέικομπ μοιράζεται την επιθυμία της Κουίνι να είναι μαζί, δεν του αρέσει το γεγονός ότι βρίσκεται ξαφνικά στην Αγγλία χωρίς να έχει καμία μνήμη για το πώς έφτασε ως εκεί, ενώ ταυτόχρονα  συνειδητοποιεί ότι η Κουίνι είχε πάρει την κατάσταση στα –μαγικά - χέρια της. Καθώς η Κουίνι μπορεί να διαβάσει το μυαλό του και τις σκέψεις του, απομακρύνεται από εκείνον με δάκρυα στα μάτια, οπότε θα χρειαστεί τη βοήθεια του Νιούτ Σκαμάντερ για να την βρει. Παρά την ανησυχία του για την Κουίνι, ο Τζέικομπ είναι ενθουσιασμένος που επανασυνδέεται με τον φίλο του Νιούτ και τον συνοδεύει σε ακόμα μια περιπέτεια στον κόσμο της μαγείας.

ΆΛΜΠΟΥΣ ΝΤΆΜΠΛΝΤΟΡ (Τζουντ Λο)
Ο Άλμπους Ντάμπλντορ είναι καθηγητής της Άμυνας εναντίον των Σκοτεινών Τεχνών στη σχολή μαγείας του, όπου ένας από τους πρώην μαθητές του ήταν ο Νιούτ Σκαμάντερ. Ο Νιούτ έχει γίνει από τότε έμπιστος φίλος και προστατευόμενός τους, αν και ο πάντα πονηρός Ντάμπλντορ δεν διστάζει να τον χρησιμοποιήσει όταν πρόκειται για καλό σκοπό. Γνωρίζοντας ότι ο Γκρίντελβαλντ έχει διαφύγει, ο Ντάμπλντορ αντιλαμβάνεται ότι δεν θα χάσει χρόνο για να κάνει πραγματικότητα τα σχέδιά του: δηλαδή να βοηθήσει τους Μάγους να κυριαρχήσουν στους ά-μαγους (Μαγκλς). Παρά τις δικές του τεράστιες εξουσίες, ο Ντάμπλντορ δεν μπορεί να κινηθεί μόνος τους εναντίον του ίδιου του Γκρίντελβαλντ - για λόγους που μόνος αυτός γνωρίζει - και πρέπει να στηριχθεί στο Νιούτ για να προσπαθήσει να αποτρέψει τα σχέδια του σκοτεινού μάγου.

ΓΚΈΛΕΡΤ ΓΚΡΊΝΤΕΛΒΑΛΝΤ (Johnny Depp)
Ο Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ είναι ένας ισχυρός σκοτεινός μάγος, τόσο χαρισματικός όσο και πονηρός, ο οποίος πιστεύει ότι οι μάγοι θα πρέπει να κυριαρχήσουν πάνω σε όλους τους ανθρώπους. Έχει προκαλέσει όλεθρο σε ολόκληρη την Ευρώπη πριν συλληφθεί  - και με τη βοήθεια του Νιουτ Σκάμαντερ - από την MACUSA στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, όπως είχε προειδοποιήσει, ο Γκρίντελβαλντ έκανε μια τολμηρή απόδραση. Δημιουργώντας μια νέα βάση επιχειρήσεων στο Παρίσι, ο Γκρίντελβαλντ επεκτείνει το εύρος της εξουσίας και της επιρροής του, καθώς όλο και περισσότεροι μάγοι τάσσονται στο πλευρό του, αγνοώντας τα πραγματικά του σχέδια.

ΚΡΊΝΤΕΝΣ (Έζρα Μίλερ)
Ο Κρίντενς θεωρήθηκε κάποτε ότι δεν είναι μάγος. Ωστόσο, απέδειξε όχι μόνο ότι είναι Obscurial (καταπιεσμένο παιδί που προσπαθεί να κρύψει ή να απαρνηθεί τις μαγικές ικανότητές του), αλλά και εξαιρετικά ισχυρός. Ταξιδεύει στο Παρίσι, όπου ψάχνει απεγνωσμένα για την πραγματική του μητέρα, ελπίζοντας να μάθει την πραγματική του ταυτότητα. Διαθέτει πλέον μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ό, τι όταν βρισκόταν κάτω από την εξουσία της καταπιεστικής θετής του μητέρας, Μέρι Λου Μπέρμποουν. Παρά το γεγονός ότι εξακολουθεί να είναι ευάλωτος και έχει μόνο έναν φίλο, τον Μαλεντίκτους, έχει κατορθώσει να έχει τον απόλυτο έλεγχο του Obscurus του - τη μαγική δύναμη που βρισκόταν κρυμμένη για χρόνια μέσα του, κάνοντάς τον να είναι επικίνδυνος για κάποιους και υποχείριο για κάποιους άλλους.

NΑΓΚΙΝΙ (Κλαούντια Κιμ)
Η Ναγκίνι είναι φορέας μιας κατάρας του αίματος που τελικά την αναγκάζει να μεταμορφωθεί σε ερπετό. Αρχικά θεωρούνταν μια όμορφη νεαρή γυναίκα, σταρ στο Circus Arcanus, ένα μαγικό διεθνές τσίρκο, όπου ο Σκέντερ ο σκληρός εργοδότης της, εκμεταλλευόταν τις μεταμορφωτικές της δυνάμεις. Αλλά εκεί η Ναγκίνι βρήκε έναν φίλο στο πρόσωπο του Κρίντενς. Αφού το σκάνε από το τσίρκο, η Ναγκίνι γίνεται η πιστή σύντροφος του Κρίντενς στην αναζήτηση της ταυτότητάς του.

ΛIΤΑ ΛΕΣΤΡΕΪΝΤΖ (Ζόε Κράβιτζ)
Η Λίτα Λεστρέιντζ είναι μία παλιά φίλη του Νιούτ Σκαμάντερ από όταν ήταν συμμαθητές στο Χόγκουαρτς. Εργάζεται τώρα στο βρετανικό Υπουργείο Μαγείας ως βοηθός του Τόρκουιλ Τράβερς, επικεφαλής της επιβολής του νόμου των μάγων. Η Λέτα είναι αρραβωνιασμένη με τον μεγαλύτερο αδελφό του Νιούτ, τον Θησέα, γεγονός που δημιουργεί μία ένταση μεταξύ τους.

ΘΗΣΕΑΣ ΣΚΑΜΆΝΤΕΡ (Κάλουμ Τέρνερ)
Ο Θησέας Σκαμάντερ είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Νιούτ Σκαμάντερ, αν και φαίνεται ότι δεν έχουν πολλά κοινά. Ο Θησέας είναι πιο εξωστρεφής και επιδεικτικός από τον Νιούτ. Διάσημος ήρωας πολέμου, ο Θησέας είναι τώρα ο επικεφαλής στο γραφείου Auror στο Βρετανικό Υπουργείο Μαγείας και αρραβωνιασμένος με την Λέτα Λεστρέιντζ. Ο Θησέας συχνά πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στην αγάπη του για τον αδελφό του και την πίστη του στο υπουργείο και στη δουλειά του.

ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΚΑΜΑ (Γουίλιαμ Ναντιλάμ)
Ο Γιουσούφ Καμά είναι ένας κομψός γαλλο-αφρικανός μάγος που λέει ότι είναι το τελευταίο αρσενικό στην καθαρόαιμη οικογένειά του. Μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης του Κρίντενς τελικά τον εντοπίζει στο Παρίσι. Αλλά τι έχει κατά νου;

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΑΜΕΡ (Μπρόντις Χοδορόφσκι)
Ο Νίκολας Φλάμελ είναι ένας μάγος περίπου 600 ετών που ζει στο Παρίσι. Αλχημιστής, και ο δημιουργός της πέτρας του φιλόσοφου, πιστεύεται ότι είναι αθάνατος. Ο Φλάμελ είναι στενός φίλος του Άλμπους Ντάμπλντορ και περιμένει την άφιξη του Νιούτ, καθώς ξέρει ότι ο Ντάμπλντορ τον είχε στείλει σε αποστολή στο Παρίσι.

ΑΜΠΕΡΝΑΘΙ (Κέβιν Γκούθρι), ΚΑΡΟΟΥ (Μάχα Μπλουμ), ΚΡΑΦΤ (Σάιμον Μίκοκ), ΚΡΑΛ (Ντέιβιντ Σακουράι), ΝΑΓΚΕΛ (Κλαούντιους Πίτερ) και ΡΟΣΙΕΡ (Πόπι Κόρμπι – Τουέχ)
Οι Άμπερναθι, Κάροου, Κραφτ, Κραλ, Νάγκελ και Ρόσιερ αποτελούν τον κύκλο του Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ, και είναι ικανοί να κάνουν ή να θυσιάσουν οτιδήποτε προκειμένου να υπηρετήσουν εκείνον και τους σκοπούς του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου