Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Το CW θα ετοιμάσει μεταφορά του κόμικ της Vertigo, Survivor's Club


Το CW για ακόμη μια φορά θα ψάξει στις βιβλιοθήκες της DC για πιθανή τηλεοπτική σειρά και το επόμενο κόμικ που θα μεταφέρει θα είναι το Survivor's Club, το οποίο είχε κυκλοφορήσει από την θυγατρική της DC, Vertigo, με δημιουργούς τους Lauren Beukes, Dale Halverson και Ryan Kelly.

Ο Jared Frieder, γνωστός από την σειρά του MTV, Sweet/Vicious, θα αναλάβει να γράψει το σενάριο και η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε ένα κόσμο όπου γνωστά τέρατα είναι αληθινά και οι δίδυμοι Jason και Jennifer γλύτωσαν παρά τρίχα δαιμονική κατοχή που σκότωσε την μητέρα τους και διάλυσε το δεσμό τους. Δέκα χρόνια μετά, όταν ένα νέο κακό θα αναγεννηθεί, τα αδέλφια θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους  με έφηβους επιζήσαντες για να πολεμήσουν τα μεταφορικά αλλά και πραγματικά τέρατα που τους στοιχειώνουν.Ο Frieder θα είναι ειδικός παραγωγός μαζί με τον Len Goldstein (Hart of Dixie) και την Warner Bros. TV.

Το κανάλι συνεχίζει τον άρρηκτο δεσμό του με την DC αφού εκτός Arrow, Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl και Black Lightning, έχει και το iZombie, το οποίο θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη του σεζόν φέτος και είναι κόμικ της Vertigo. Από Vertigo σε άλλες εταιρίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή το Lucifer που μετακόμισε φέτος στο Netflix αλλά και το Preacher που ανανεώθηκε για τέταρτη σεζόν. Για το μέλλον υπάρχουν πιθανές τηλεοπτικές μεταφορές για τα Y: The Last Man, Astro City και V for Vendetta.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου