Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Το Chilling Adventures of Sabrina θα έχει Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο


Ο δημιουργός του Chilling Adventures of Sabrina, Roberto Aguirre-Sacasa με ανάρτηση που έκανε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter μας ενημέρωσε πως στις 14 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Netflix Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο για την σειρά.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Μισή μάγισσα, μισή θνητή. Στα 16α γενέθλιά της, η Σαμπρίνα (Κίρναν Σίπκα) πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον κόσμο των μαγισσών της οικογένειάς της και τον κόσμο των ανθρώπων των φίλων της. Παρέα με τις θείες της (Μιράντα Ότο, Λούσι Ντέιβις), τον γάτο της, τον Σέιλεμ, και το αγόρι της, τον Χάρβεϊ Κινκλ (Ρος Λιντς), η Σαμπρίνα θα έρθει αντιμέτωπη με τον τρόμο και νέες περιπέτειες στη μυστηριώδη πόλη του Γκρίντεϊλ.
Ο Roberto Aguirre-Sacasa είναι δημιουργός και showrunner του Chilling Adventures of Sabrina και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater και Lee Toland Krieger. Το καστ αποτελούν οι Kiernan Shipka, Jaz Sinclair, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Lucy Davis, Miranda Otto, Richard Coyle, Bronson Pinchot, Ross Lynch και Tati Gabrielle.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου