Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Πέντε νέες anime σειρές από το Netflix


Το Netflix ανακοίνωσε πέντε νέες σειρές anime για το μέλλον , στην προσπάθεια του να προσεγγίσει όλο και περισσότερο κόσμο με τα διάφορα είδη που προσφέρει, με την πρώτη να ανήκει σε γνωστό κινηματογραφικό franchise, την δεύτερη σε σειρά που έχει αυτή τη περίοδο στην παραγωγή το Netflix, δύο κόμικς, και μια εμπνευσμένη από αληθινή ιστορία.

Το Pacific Rim θα είναι επέκταση  του κόσμου των δύο live-action κινηματογραφικών ταινιών που δημιούργησε ο Guillermo Del Toro, το οποίο αφορά την επική μάχη των Kaiju και Jaegers. Η σειρά θα ακολουθεί δύο αδέλφια, ένα ιδεαλιστή έφηβο και την αφελή νεαρότερη αδελφή του, που θα αναγκαστούν να πιλοτάρουν ένα Jaeger στη προσπάθεια τους να βρουν τους γονιούς τους. Οι Craig Kyle (Thor:Ragnarok) και Greg Johnson (X-Men: Evolution) θα είναι οι δημιουργοί της σειράς με την Legendary Entertainment (Kong: Skull Island; Pokemon: Detective Pikachu) στην παραγωγή.

Το Altered Carbon θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με την σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, η οποία ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν, και θα εξερευνά περισσότερο την μυθολογία της ιστορίας. Η Anima θα είναι παραγωγός και οι Dai Sato (Cowboy Bebop, Samurai Champloo) και Tsukasa Kondo έχουν γράψει το σενάριο.

Από το στούντιο κινουμένων σχεδίων, Gonzo (Hellsing, Afro Samurai), το Cagaster of an Insect Cage είναι μετά-αποκαλυπτική ιστορία όπου μια παράξενη ασθένεια, το Cagaster, μετατρέπει τους ανθρώπους σε τεράστια δολοφονικά έντομα. Η σειρά θα έχει ως βάση το manga με το ίδιο όνομα και θα επικεντρώνεται στις προσπάθειες ενός νεαρού ζευγαριού να επιβιώσει. Ο Koichi Chigira (Last Exile, Full Metal Panic!) θα σκηνοθετήσει την σειρά.

Το Yasuke είναι σειρά που διαδραματίζεται σε μια Ιαπωνία που είναι διαχωρισμένη από πόλεμο και είναι γεμάτη με μαγεία και ρομπότ, και ακολουθεί ένα συνταξιούχο ρόνιν που θα πρέπει να πάρει ξανά το σπαθί του όταν θα του αναθέσουν να μεταφέρει ένα μυστηριώδης παιδί που οι σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να τον εξοντώσουν. Η MAPPA είναι το στούντιο που το ετοιμάζει και ο Lakeith Stanfield θα χαρίσει τη φωνή του στο πρωταγωνιστή. Ως βάση η σειρά θα έχει τον αφρικανικής καταγωγής σαμουράι που πολέμησε μαζί με τον Oda Nobunaga. Δημιουργός, σκηνοθέτης και ειδικός παραγωγός θα είναι ο LeSean Thomas(The Boondocks, Cannon Busters) ενώ ο Flying Lotus θα αναλάβει τη μουσική και θα είναι ειδικός παραγωγός.

Το Trese διαδραματίζεται στην Manila των Φιλιππίνων, όπου τα μυθικά τέρατα της μυθολογίας των Φιλιππίνων ζουν ανάμεσα στους ανθρώπους. Στο επίκεντρο της ιστορίας θα είναι η Alexandra Trese, η οποία θα βρει τον εαυτό της να πρέπει να αντιμετωπίσει τον εγκληματικό υπόκοσμο που αποτελείται από σατανικά υπερφυσικά όντα. Η anime σειρά θα έχει ως βάση το τοπικό graphic novel με το ίδιο όνομα και οι Budjette Tan και Kajo Baldissimo θα είναι δημιουργοί ενώ ο Jay Oliva (Wonder Woman, The Legend of Korra) θα είναι ειδικός παραγωγός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου