Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Η Alexandra Shipp θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Treadstone;


Σύμφωνα με πληροφορίες του HN Entertainment η Alexandra Shipp έχει δεχθεί πρόταση για να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Treadstone, το οποίο είναι το τηλεοπτικό spinoff του franchise του Bourne. Οι Jeremy Irvine και Brian J. Smith έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν.

Η υπόθεση θα εξερευνά την ιστορία του πως δημιουργήθηκε το πρόγραμμα της CIA, Operation Treadstone, αλλά και το πώς δρα σήμερα ως ένα μυστικό πρόγραμμα που μετατρέπει τους υποψήφιους σε δολοφονικές μηχανές. Ο Tim Kring είναι ο δημιουργός της σειράς και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Ben Smith, Jeffrey Weiner, Dan Friedkin, Bradley Thomas, Justin Levy και Ramin Bahrani, με τον τελευταίο να έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στο 2019.

Η Alexandra Shipp για την φετινή χρονιά έχει τις ταινίες Love, Simon, Spinning Man και Dude. Για το 2019 έχει τα A Dog's Way Home, Dark Phoenix και Shaft ενώ για το μέλλον έχει κλείσει στο Undying. Αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα του All the Bright Places.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου