Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Αποκαλύφθηκαν οι συνόψεις για τα πέντε πρώτα επεισόδια του Star Wars: Resistance


Η Εποχή της Αντίστασης ετοιμάζεται να έρθει στη μικρή οθόνη για το σύμπαν του Star Wars, αφού τον επόμενο μήνα, το Disney Channel θα κυκλοφορήσει την πρεμιέρα του Star Wars Resistance, της τρίτης σειράς κινουμένων σχεδίων της νέας εποχής, της έκτης συνολικά, η οποία θα είναι και η πρώτη που θα διαδραματίζεται μεταξύ αρχικής τριλογίας και sequel τριλογίας.

Όπως έχει γίνει  γνωστό, μεταξύ άλλων στο καστ θα είναι και οι Oscar Isaac και Gwendoline Christie ως οι χαρακτήρες τους από τις ταινίες, Poe Dameron και Captain Phasma, αλλά με την νέα σύνοψη για τα πρώτα πέντε επεισόδια που κυκλοφόρησε για το Star Wars Resistance αποκαλύφθηκαν και μερικά νέα ονόματα, όπως τους Elijah Wood, Donald Faison, Jim Rash και Bobby Moynihan.

"The Recruit: Part 1"

Πρεμιέρα - 7 Οκτωβρίου

"The Recruit: Part 2"

Πρεμιέρα - 7 Οκτωβρίου

Ο πιλότος του X-wing, Kazuda Xiono, θα επιλεχθεί από την Αντίσταση για μια νέα αποστολή, που ίσως είναι περισσότερο από ότι περίμενε. Συγκεκριμένα ο Poe Dameron θα τον αναθέσει σε ένα απομονωμένο σταθμό για να κατασκοπεύει το Πρώτο Τάγμα. Όταν όμως θα διατυμπανίζει ότι είναι ο καλύτερος πιλότος θα πρέπει να το αποδείξει σε μια επικίνδυνη κούρσα.

Ο Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi) θα είναι γκεστ ως Poe Dameron και οι Jim Rash (Community) και Bobby Moynihan (DuckTales) ως Flix και Orka.

"The Triple Dark"

Πρεμιέρα - 14 Οκτωβρίου

Οι Kaz και BB-8 θα ανακαλύψουν πληροφορίες για άμεση πειρατική επίθεση, και θα πρέπει να βρουν τρόπο να το σταματήσουν.

Η Gwendoline Christie (Star Wars: The Last Jedi) θα κάνει γκεστ ως Captain Phasma.

"Fuel For The Fire"

Πρεμιέρα - 21 Οκτωβρίου

Ο Kaz θα γίνει φίλος με τον πιλότο Rucklin, που τον πιέζει να πάρει ένα παράξενο και επικίνδυνο καύσιμο στο γραφείο του Yeager.

Ο Elijah Wood (The Lord of the Rings trilogy) θα κάνει γκεστ ως Jace Rucklin.

"The High Tower"

Πρεμιέρα - 28 Οκτωβρίου

Το Πρώτο Τάγμα θα φτάσει στην πλατφόρμα για μυστηριώδεις λόγους, και οι Kaz και BB-8 είναι αποφασισμένοι να μπουν στον πύργο και να βρουν αυτό που θέλουν.

Ο Donald Faison (Scrubs) θα έχει γκεστ ως Hype Fazon.





Το Star Wars Resistance θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου του 2018

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου