Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Έγιναν γνωστές οι πρεμιέρες των επεισοδίων του Star Trek: Short Stories


Το franchise του Star Trek ως γνωστό, ετοιμάζεται να μεγαλώσει και άλλο τηλεοπτικά, και το CBS All Access ανακοίνωσε και επίσημα πότε θα έρθει η πρεμιέρα για την νέα σειρά, το Star Trek: Short Treks, που  θα έχει τέσσερεις ανεξάρτητες ιστορίες μικρού μήκους.

Συγκεκριμένα η πρεμιέρα θα έρθει στις 4 Οκτωβρίου του 2018, λίγους μήνες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν του Star Trek: Discovery, με τα τρία επεισόδια να ακολουθούν χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει στη νέα σεζόν, και το τέταρτο να έχει ολοκαίνουριο χαρακτήρα.

Runaway – 4 Οκτωβρίου 2018

Στο U.S.S. Discovery, η Ensign Tilly (Mary Wiseman) θα συναντήσει ένα απρόσμενο επισκέπτη που χρειάζεται βοήθεια. Τελικά όμως θα ανακαλύψουν ότι έχουν περισσότερα κοινά. Οι Jenny Lumet & Alex Kurtzman γράφουν και η Maja Vrvilo σκηνοθετεί.

Calypso – 8 Νοεμβρίου 2018

Αφού θα ξυπνήσει σε ένα άγνωστο ιατρείο σε διαστημόπλοιο, ο Craft (Aldis Hodge), θα βρει τον εαυτό του εντελώς μονάχο με μόνη συντροφιά και ελπίδα επιβίωσης έναν υπολογιστή τεχνητής νοημοσύνης Το σενάριο ανήκει στον Michael Chabon από ιστορία του που βρήκε με τον Sean Cochran, και ο Olatunde Osunsanmi θα σκηνοθετήσει.

The Brightest Star – 6 Δεκεμβρίου 2018

Πριν γίνει ο πρώτος Kelpien που εντάχθηκε στο Starfleet, ο Saru (Doug Jones) ζούσε μια απλή ζωή στο πλανήτη του,  Kaminar,  με τον πατέρα του και την αδελφή του. Ο νεαρός Saru, γεμάτος ενέργεια και περιέργεια για τους ανθρώπους γύρω του, θέλει να μάθει τι βρίσκεται πέρα από το χωριό του, και αυτό θα τον οδηγήσει σε ένα απίστευτο μονοπάτι. Οι Bo Yeon Kim & Erika Lippoldt γράφουν και ο Douglas Aarniokoski σκηνοθετεί.

The Escape Artist – 3 Ιανουαρίου 2019

Ο Harry Mudd (Rainn Wilson) επιστρέφει στα παλιά του κόλπα με ληστείες και απατεωνιές, και θα βρεθεί σε μια δύσκολη θέση πάνω σε ένα εχθρικό πλοίο, όπου θα του δοθεί η ευκαιρία να κάνει μια καινούρια κομπίνα. Ο Michael McMahan έγραψε το σενάριο και ο Rainn Wilson σκηνοθετεί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου