Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν αναμένεται να υπάρξει σύντομα συνέχεια για το Solo: A Star Wars Story


Με το δεύτερο spinoff του Star Wars, Solo, να έχει απογοητευτική πορεία στο Box Office, βάζοντας μάλιστα στο πάγο αρκετά από τα spinoffs που ετοίμαζε η LucasFilm, οι πιθανότητες για πιθανή συνέχεια δεν αναμένεται να είναι πολλές.

Ο Jon Kasdan, εκ των σεναριογράφων της ταινίας, βρήκε το χρόνο να μιλήσει για την ταινία και όπως είπε, το μεγάλο πρόβλημα του Star Wars είναι μάλλον το Box Office εκτός Αμερικής. Τόνισε ότι το σύμπαν έχει πολλές ιστορίες τις οποίες θα μπορούσε να δώσει και δεν χρειάζεται να είναι και ακριβές. Όπως είπε η ευκαιρία να συνεργαστεί ξανά με τους Alden Ehrenreich, Joonas Suotamo, Emilia Clarke και Donald Glover αλλά και τον Ron Howard, είναι κάτι που θέλει πολύ αλλά ο τρόπος που πάνε τα πράγματα στο Hollywood, σίγουρα δυσκολεύουν την κατάσταση.

Με την ταινία πάντως να είναι από τις καλύτερες του franchise, η αδικία του Box Office σίγουρα οφείλεται σε άλλα πράγματα, παρά στην ποιότητα αφού έμεινε στα 400 εκατομμύρια και με κόστος 250, σίγουρα δεν μπορεί να έμειναν ικανοποιημένοι. Από εδώ και πέρα η LucasFilm έχει αρκετά πράγματα να κάνει μέχρι να καταφέρει να βρει την σωστή συνταγή για να κινηθεί με το Star Wars από εδώ και πέρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου