Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τα October Faction και Warrior Nun είναι οι νέες σειρές του Netflix


Το Netflix συνεχίζει τις συνεχείς του παραγγελίες για πρωτότυπες σειρές, με το τελευταίο πακέτο να έχει τρεις σειρές επιστημονικές φαντασίας, από τις οποίες η μία έχει ως βάση κόμικ της IDW και του Steve Niles και το άλλο έχει για έμπνευση τα βιβλία manga.

Και για τις δύο σειρές η παραγγελία είναι για 10 επεισόδια με το πρώτο να είναι το October Faction που έχει τους Damian Kindler, High Park Entertainment και IDW Entertainment στην παραγωγή και το δεύτερο το Warrior Nun. Στο κανάλι θα βρουν τα επίσης ΕΦ, The Order, Wu Assassins, Locke & Key, V Wars και Another Life που πήραν παραγγελία.

October Faction

Το κόμικ της IDW, October Faction, ακολουθεί τους κυνηγούς τεράτων, Fred και Deloris Allen, που μετά από το θάνατο του πατέρα του Fred, θα επιστρέψουν σπίτι τους στη Νέα Υόρκη με τα έφηβα παιδιά τους, Geoff και Viv. Καθώς η οικογένεια προσπαθεί να συνηθίσει και με τους Fred και Deloris να πρέπει να κρύβουν την ταυτότητα τους ως μέλη μυστικής υπηρεσίας, θα ανακαλύψουν ότι η περιοχή που μένουν.  Οι High Park Entertainment και IDW Entertainment θα έχουν την παραγωγή. Δημιουργός και showrunner της σειράς θα είναι ο Damian Kindler (Sleepy Hollow, Krypton) και μεταξύ άλλων θα σκηνοθετήσουν οι Director X (Superfly, Mister Tachyon, Across the Line), Damian Kindler, Megan Follows (Reign, Anne of Green Gables), Mina Shum (Meditation Park, Ninth Floor) και David Frazee (Vikings, Orphan Black)

Warrior Nun

Με βάση τα βιβλία manga, το Warrior Nun ακολουθεί μια 19χρονη γυναίκα που θα ξυπνήσει σε ένα νεκροτομείο με νέα ευκαιρία στη ζωή και ένα παράξενο αντικείμενο στη πλάτη της. Έτσι θα ανακαλύψει ότι είναι μέρος ενός αρχαίου τάγματος που έχουν ως αποστολή την προστασία της Γης από δαίμονες, καθώς παντοδύναμες οντότητες από παράδεισο και κόλαση προσπαθούν να την ελέγξουν. Showrunner, σεναριογράφος και ειδικός παραγωγός θα είναι ο Simon Barry (Ghost Wars, Continuum).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου